Hoşgeldiniz

Oturum Açın | Kaydol | Son Mesajlar | Mesajlarım | Yardım
kategorisinde Ara

Malum İş İlanlarından Biri daha :))

En son mesaj tansezer tarafından 09-22-2008, 4:02 atıldı. Başlığa toplam 3 cevap verildi.
Sort Posts: Önceki Sonraki
  •  09-01-2008, 3:28 36489

Malum İş İlanlarından Biri daha :))

lkjlkjhkhj

ICE BLUE GROUP Bünyesinde.. Grafik ve web tasarım personel'leri • Portföyümüzdeki müşterilere yönelikweb çalışması faaliyetlerinin yürütülmesi• Pazar dinamiklerinin takip edilerek en kısa zamanda çözüm üretebilen• Belirlenmiş hedeflere ulaşmaya yönelik geliştirilen stratejilerin uygulanması• Görevi ile ilgili konularda yazışma, görüşme ve raporlamaların hazırlanmasıBay/bayan web tasarım personelleri alınacaktır..
    Aranan Nitelikler
    Uzakdogu merkezli şirketimizin geleceğe bakışını yeniden tanımlıyoruz. Şirketimiz Web tasarım Bölümü, bünyesinde görevlendirilmek üzere;• Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış• Tercihen üniversite mezunu•html, asp, coreldraw, java, photoshop, flash, php, fireworks, dreamweaver, illustrator, ftp, uygulamalarını iyi düzeyde kullanabilen.• Motivasyonu yüksek, takım çalışmasına yatkın• İletişim yeteneği güçlü, insan ilişkileri kuvvetli, sunum becerilerinde başarılı• Planlama ve organizasyon becerisi gelişmiş•Web tasarım ve bilgisayar sektörüde en az 3 yıl tecrübesi olan Bay/bayan web tasarım personelleri alınacaktır.. Faaliyet alanlarımızdan bazıları: www.iceblue-group.com www.icebluetasarim.com www.gunduzmetal.com www.hurda-hurdaci.comwww.icebluedesign.com
  •  09-01-2008, 3:33 36490 cevaben 36489

Cvp: Malum İş İlanlarından Biri daha :))

kendi sitelerine baktım da, benim arşivde de mevcut olan, templatelerden birini kullanmışlar, daha doğrusu kullanamamışlar, onu bile bozmuşlar :)))))

tahminimce bu eleman ilanı verirken de template kullanmışlar. onunda "uzak doğu merkezli" kısmını atmayı unutmuşlar sanırım hehehe :)))))

Allah Akıl fikir versin ne diyelim :))
  •  09-02-2008, 0:14 36501 cevaben 36490

Apo hiç güleceğim yoktu :)))

Serdar KUŞ
  •  09-22-2008, 4:02 36964 cevaben 36489

Bu vasıflara uyuyorum 300 ytl maaş sabah 6 akşam 10 çalışabilirim pazarda dahil olmak üzere :P

Ya bunlar yüz karalarımız işte facebook'ta marketplace var orada geçen türkiye ve amerika yazılım iş ilanlarına bakıyorum bizim türkler tasarımcıya aylık 500 ytl verirken yabancılar saatliğine para ödüyor. Yazılımcıya 1000-1500 ytl maaş veriyorlar oda 3-4 yıl iş tecrübesi ve birsürü bilgi, yabancılar sadece php bilen elemana saatlik 50$ dan başlayan ücretler ödüyor. Ben asp.net'ten php diline sıçradım hiç iş tecrübem yok ancak internetten aylık 2 bin kazandığım oldu, şimdi ben bu işe girmem girsem canımı çıkartır iş olmayıncada hadi güle güle kardeşim derler. Türkiyede gerçekten iş imkanı ve eleman alma konusunda bilgili yerler çok az. Ben 2 yıldır duran ilan gördüm kariyer.nette :).

3 yıllık internet üzerindeki iş/çalışma tecrübelerime dayanarak söylüyorum türkiyede yazılımcılara amele gözüyle bakıyorlar. Yabancılar kod standartlarını yakalamış yalamış yutmuş biz hala 3 in 1 eleman peşindeyiz =)

Php - .Net - Sql - Css - Ajax - Js - Seo
View as RSS news feed in XML