Hoşgeldiniz

Oturum Açın | Kaydol | Son Mesajlar | Mesajlarım | Yardım
kategorisinde Ara

kablosuz modem swich olarak kullanilabilir mi?

En son mesaj Penratu tarafından 11-03-2008, 18:44 atıldı. Başlığa toplam 3 cevap verildi.
Sort Posts: Önceki Sonraki
  •  10-02-2008, 17:06 37166

kablosuz modem swich olarak kullanilabilir mi?

Merhaba;

Ben internete kablo modemden bağlanıyorum ve onun modemi farklı şuanda elimde birde ttnetin kablosuz modemi var ben bu kablosuz modemide kullanarak internete bağlanabilir miyim? denedim şimdi modemi görüyor kablosuzlar arasında ama inetrenete bağlanmıyor. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

Şimdiden Teşekkürler...

•  10-02-2008, 18:34 37168 cevaben 37166

Cvp: kablosuz modem swich olarak kullanilabilir mi?

Konuyu biraz daha açarsan ve en başından anlatabilirsen sevinirim, tam olarak nasıl bir düzenek ile bağlanmayı düşünüyorsun?
    Onur Güzel
    kimiraikkonen85@hotmail.com

•  10-03-2008, 0:24 37173 cevaben 37168

şuanda kablolu tvden bağlanıyorum internete onunda modemi farklı kablo modem yani televizyondan geliyor kablo.ben kablo modemden bilgisayara giden etherneti adsl kablosuz modeme taktım swich gibi kullanmak için ama internete bağlanmadı.adsl modemi swich olarak kullanamazmıyım sadece ethernet kablosu takarak?

•  11-03-2008, 18:44 37755 cevaben 37173

ağ sistemleriyle ilgili her şeyi kullanabilirim bende senin dediğin gibi bir düzenek yaptım ama normalde telefon kablosundan spliter dan ayırdıysan spliter dan modeme gelen kabloyu ikiye ayırıcaksın bu aşamada diğer spliterdan gelen kabloyu spliterin üzerindeki ana hatta takıcaksın sonrada telefon ve modem olarak ikiye ayrılan bölümler var oraya kısa bir kablo çekiceksin o zaman ikisinide kullana bilirsin eyer bu yazdıklarımdan kafan karışırsa ekle beni sorununu daha detaylı çöziyim

dreammetropower@hotmail.com

ramazana_mesaj@hotmail.com

(: bu iki mailden bana ulaşabilrisin Şimdiden kolay gelsin :)

View as RSS news feed in XML