Hoşgeldiniz

Oturum Açın | Kaydol | Son Mesajlar | Mesajlarım | Yardım
kategorisinde Ara

Pocket PC'yi ağa bağlayıp PC'deki SQL Server 2000 e erişmek

En son mesaj AhmetDeniz tarafından 11-18-2008, 9:59 atıldı. Başlığa toplam 1 cevap verildi.
Sort Posts: Önceki Sonraki
  •  11-14-2008, 17:22 38102

Pocket PC'yi ağa bağlayıp PC'deki SQL Server 2000 e erişmek

Arkadaşlar .NET 2008 ile Windows Mobile 5.0 işletim sistemini kullanan emulatör üzerinde bir sipariş programı yapacağım. Kullanıcı adı ve şifresini giren garson Masalara sipariş alabilecek . Bunun için File - New - Project diyip Smart Devise project dedim.  Bu cihazdan bilgisayarımdaki SQL server 2000 e bağlanıp sorgulamaları yapmam lazım. Fakat Emulatörü mevcut ağa bağlayamadım .
    Emulatörde settings bölümünden Connections a geliyorum Fakat internete ve ağa emulatör üzerinden bağlanamıyorum. Kablosuz ağları görmüyor. Nasıl bağlanabilirim
  •  11-18-2008, 9:59 38157 cevaben 38102

Cvp: Pocket PC'yi ağa bağlayıp PC'deki SQL Server 2000 e erişmek

selam arkadasım bence web servis kullanarak sorgulama yapmalısın daha iyi olacagı kanaatındeyim elindeki cihazı cradle veya bluetooht kullanarak kendi bilgisayarına baglayınca direk olarak web servislerini kullanabilirsin ve ayrıca istersen elindeki terminalda wi-fi ozelligi varsa ki olmak zorunda herhangi, bir aga baglanman cok cok kolay normal bi bilgisayarı nasıl aga baslıyorsan onuda oyle baglayabilirsin istersen elindeki terminalın markasına ve modelini soyle yardımcı olmaya calısayım

arkadasım benim elimde casio dt -x7 bir ciha var dedigin ozelliklerde  windows mobile 5.0 var control panel-Wlan Power'a girince orda bi chehkbox var onu işaretleyip cıkınca  ekranın alt tarafındalaptoplarda oldugu gibi bir bilgisayar ikonu geliyo oraya cift tılayınca acılan ekranda Wiriless Information sekmesi var ordan baglanacagın agı secip şifresini yazınca olay bitiyor. aga baglanmıs oluyorsun.

Ahmet Yaşar Deniz
    Mobile Developer
View as RSS news feed in XML