Hoşgeldiniz

Oturum Açın | Kaydol | Son Mesajlar | Mesajlarım | Yardım
kategorisinde Ara

Açık Kod Projelerim(Download)

En son mesaj tolgasonmez87 tarafından 10-12-2008, 23:04 atıldı. Başlığa toplam 11 cevap verildi.
Sort Posts: Önceki Sonraki
  •  09-26-2008, 0:17 37100

Açık Kod Projelerim(Download)

Selam arkadaşlar bir kaç projemi açık kodları ile yayınlıyorum ve bir intranet projemin tanıtım videosunu izleyip yorum, görüş ve eleştirilerinizi almak istiyorum. Ayrıca ana sayfa (default.aspx) proje adına sizce ne tür içerik yayınlamalıyım.?

Bilge adam eğitimimin orta safhalarındaki yaptığım basit bir Kişiye Özel Ajanda Projesi

Amacı: Şifre ile giriş yapıldığı için kişiye özeldir başkaları bilgilerinize ulaşmaz. Asıl bu ajandanın var olma amacı tabiki o zmanlar kendimi geliştirmek :)

Yazılım bilgisi: Visual Studio 2003, MS Access, VB.NET

Açık Kod: http://rapidshare.com/files/148389503/Special.rar.html

Toplu Uzantı Değiştirme Projesi

Amacı: İnternet projelerinde yönetim panellerinde jpg harici resimleri kabul etmediğimden bu projeyi yaptım. Editör elinde var olan adetli resimlerin uzantıları farklı farklı olduğu için bu program sayensinde tüm klasor içindeki resim ve benzeri uzantıları kolayca değiştirebiliyor.

Yazılım bilgisi: Visual Studio 2005, C#.NET

Açık Kod: Güncellenicek.

Sanal Manita

Amacı:Bilge adamda sınıf projemizdi. Yanlız çok eksikleri vardı ben biraz geliştirmeme rağmen halen eksikleri var. Şu an isteklerini msj ile söylüyor. Media player attım istediğim, isteklerini görüntülü şekilde söylemesi ama olmadı işte yapmadım :) belki biri yapar uğraşırda kullanırız :)

Yazılım bilgisi: Visual Studio 2003, Xml, VB.NET

Açık Kod: http://rapidshare.com/files/148390077/SanalManita.rar.html

Keylogger( Klayve Okuyucu )

Amacı: Aslında isimdende anlaşıldığı gibi klavye okuyucu ama bu yazılımın var oluş sebebi en azından benim açımdan bilgisayarımda başkaların ne işler yaptığını öğrenmek istememdir.

Yazılım bilgisi: Visual Studio 2005, C#.NET, Tüm kodlar bana ait değildir, Projeye sadece bazı şeyler kattım. Exe çalıştırmayın, Run kısayol ve windows klasorune kısayol atıyor. Ayrıca Görev yöneticisi > İşlemler kısmında WindowsService adı altında işlem yapıyor.

Açık Kod: http://rapidshare.com/files/148389593/WindowsService.rar.html

SEREZOĞLU Ultimate v2.0 / Alış-Veriş Merkezleri Cari Hesap Programı

Amacı:Intranet ile yapıldığı için firma çalışanları istediği yerde istediği zaman tüm işlemleri yetkisi dahilde yapabilmesidir.

Kategori-Ürün ilişkili işlemler,
    Müşteri-Kefil  ilişkili işlemler,
    Alış ve Satış Faturası işlemleri,
    Stok İşlemleri,
    Nakit ve Taksitli Ödeme işlemleri,
    Kullanıcılara rol tanımlama,
    Programda gereksiz tıklamalar ve birden çok işlem yapmak yerine tek yerden kolay işlem yapmak için kolay işlem sihirbazları,
    Günü geçmiş taksit günleri listesi ve bu listedeki müşterilere zaman tanıma özelliği,
    Ürün stok durum raporlaması,
    Alış faturası durum raporlaması,
    Satış faturası durum raporlaması,
    Kullanıcının seçim tarihine göre geçmiş gün sonları raporlaması,
    Gün sonu raporlaması,
    Kategori bazlı ürünlerin fiyat listesi raporlaması,
    Veri yedekleme.

Yazılım bilgisi: Visual Studio 2005, MS SQL Server 2005, Crystal Report, C#.NET

Tanıtım Videosu: http://rapidshare.com/files/148395413/Ultimate_v2.0.avi.html

Yukarıda verdiğim projeler bana aittir. Kod veya Setup projelerini yayınlarken lütfen Proje sahibini belirtiniz.
    Yorum, görüş ve eleştirileriniz için simdiden tşkler...

Kod Gören Masum Yazılımcı..! :P ( MCP )

http://www.serezoglu.com
  •  09-27-2008, 9:09 37121 cevaben 37100

Cvp: Açık Kod Projelerim(Download)

Eline Saglık Kardeşim.

Aslında İnş. Senin bu yaptıgın bizim için başlangıç olur açık kaynak olarak projelerimiz paylaşırız.

forever Open Source

<!--Kendi Kodunu Yazan Topraga Döner Benim Kodumu Çalan Bana Döner -->
  •  09-29-2008, 12:06 37141 cevaben 37121

aslında open source kategorisi açılsada bu tarz paylaşımlar orda yapılsa forum için daha sağlıklı olur.
    Bilişim Sektörünün Yeni Kariyer Platformu

Mert Akınalp
    kısaca
    Makinalp.Net
  •  09-29-2008, 23:13 37149 cevaben 37141

Bencede

Serdar KUŞ
  •  10-05-2008, 10:46 37201 cevaben 37149

arkadaslar vıdeoyu ızleyen yok mu :)

•  10-05-2008, 18:49 37206 cevaben 37201

Bütün linklerde www.youtube.com açılıyor.

BilgeAdam - Bakırköy ~ Taksim
  •  10-06-2008, 15:31 37218 cevaben 37100

valla alışveriş projesini verseydin daha makbule geçerdi :). şaka bir yana. güzel kardeş başarılarının devamını dilerim.
  •  10-06-2008, 16:38 37220 cevaben 37218

Zaten alışveriş sitesinin reklamını yapmak için diğerlerini koymuşun hocam:)
    --------------------------------------------------------------

Zeki AKDOĞAN (MCP,MCAD.NET)

zekiakdogan.net
  •  10-08-2008, 9:57 37273 cevaben 37220

:D reklam kokan paylaşımlar istemiyoruz.
    Bilişim Sektörünün Yeni Kariyer Platformu

Mert Akınalp
    kısaca
    Makinalp.Net
  •  10-09-2008, 10:12 37300 cevaben 37273

ayrıyeten bu tür açıık kaynak kodlu projelerin yazılımcıları da zor durumda bıraktığını unutmayın,düşünün tüm sektörler için açık kaynak kodlu sistemler olursa,yazılım firmaları kime ne iş yapacak,bilmeyen insan gidiyo bunları kullanıyor,sonra "size niye para vereyim,bedava varken" die bi sürü laf,açıkçası hiç taraf değilim bu tür şeylere,internetin her şeyini bedava sanıyolar,hatta hostingi bile,yıl gelince hosting parası da neymiş diyen bir sürü firma biliyorum ....

Lütfen firmaların emeğine saygı...

•  10-10-2008, 23:42 37328 cevaben 37300

Bunların bedavasının kullanılabilir olacağını sanmıyorum,en azından profesyonel çalışmalarda.
    Bu örnekleri kopyalayıp yapıştıran ama aslında bilmeyen bir adam,bi değişiklik gerektiği zaman yada bir hata oluştuğunda eli kolu bağlanır:)
    Yani sakıncası yok kanımca.

Serdar KUŞ
  •  10-12-2008, 23:04 37350 cevaben 37328

selam arkadaslar :)

bazı arkadaslar reklam kokan bir konu olmus dusuncesınde :) ılk ızlenımler oyle tabıkı ama amacım o degıl. Amacım yaptıgım projenın nasıl ve kullanıcı bakımından nasıl bır ızlenım oldugunu bılmek, dahada gelıstırmek ve en onemlısı eksıklerımı gormek ıstememdır. Vıdeoyu ızleyen arkadaslara tşkler.

not: bu alısverıs sıtesı degıl arkadaslar :) ıntranet proje firma içinde iis calısması ıcın yazdım.

View as RSS news feed in XML