Merhabalr bir proje yapıorm ve takıldıgım bir nokta var oldugum yerde sayıyorum o yüzden. soyle bahsedeyim bir arkadaslık sitesi düşünün Üye girişini yaptıktan sonra galeri ekle diye bir seceneği var tıkladıgında galeri.aspx e gidiyor ve orada UYEID sine göre galeri isimleri yazarak istedigi kadar galeri olusturabilior ve dropdownlist ten sectiği galerilere istedigi kadar resim yüklüor buraya kadar herşey tamam da ben resimleri TEK TEK göstermek istiyorum ki altına yorum yaptırabileyim.
Misal:
Resimler tablosu
-----------------------------------------------
ResimID | ResimYol | GaleriID | UyeID |
3 aytac.jpg 55 12 |
4 araba.jpg 33 16 |
5 bilmemne.jpg 33 16 |
|
-----------------------------------------------
Resimler İsimli tablom bu Dataliste felan ben GaleriId ve üyeId ye göre resimleri cekiorm güzelce qelior ama mesela işte 1 galeride birden fazla resm varsa ki dogal olarak var hepsi birden qelior ben tek tek getirtmek istiorm :S dilimin döndügünce anlatmaya calıstım derdimi umarım anlamışsınızdır . cogu kişi yarım yamalak bilgiler verior anlayamadım bir türlü. yardım ederseniz sevinirm .:( saolun iyi calısmalar.. ( bu arada resimlerin yolunu, yani adını tutuorm db de. resimleri uye_galeri isimli klasörde tutuorm) Yardımcı olursanız sevinirim ..