Hoşgeldiniz

Oturum Açın | Kaydol | Son Mesajlar | Mesajlarım | Yardım
kategorisinde Ara

Sertifikalar hakkında(özellikle MCPD)

En son mesaj bknurcin tarafından 11-29-2008, 2:37 atıldı. Başlığa toplam 23 cevap verildi.
Page 1 of 2 (24 items)   1 2 Sonraki >
Sort Posts: Önceki Sonraki
  •  01-16-2007, 18:17 6363

Sertifikalar hakkında(özellikle MCPD)

Merhaba arkdaşlar MCPD için kursa gitmeyi düşünüyorum,

bilgisayar programcılığı mezunuyum okulda .net üzerine eğitim aldım şimdide bir firmada çalışıyorum az çok programlama ile uğraşıyorum burda da...

sizce bu mcpd kursunun bana bi faydası olurmu ?? ve bu kurslara gidenler varsa fiyatları konusunda bi fikir verirlerse sevinirim... kursun içeriği hakkında falanda bilgi verirseniz çok iyi olur...

şimdiden teşekkür ederim.

http://ozaydinb.blogspot.com
    -Barış ÖZAYDIN -
  •  01-17-2007, 11:53 6368 cevaben 6363

Re: Sertifikalar hakkında(özellikle MCPD)

Sertifikalar aslında birer etikettir, senin neyle uğraştığını gösterir. Bir başka değişle, iş alanındaki kimliğin, cv'nin güçlü olması demektir. Sonuçta alıp almamak senin iş ve kariyer plan ve ihtiyaçlarına göre kendi kararın olmalı. MCPD için toplam 10 sınav var. Her bir sınav YTL olarak aşağı yukarı 80 civarı.
  •  01-17-2007, 11:55 6369 cevaben 6363

Bu arada kurs içeriği için ahngi firmayı sorduğuna bağlı, BilgeAdam ise yardımcı olabilirim.
  •  01-17-2007, 14:09 6375 cevaben 6369

Aslında ben bilge adam veya Netron'u düşünüyorum ama bilge adam daha öncelikli gibi...
    biraz anlatabilirmisin bilge adam nasıl biyerdir eğitim kalitesi nasıldır bu konularda bilgi verirmisin.

-Barış ÖZAYDIN -
  •  01-17-2007, 14:18 6377 cevaben 6375

Ben BilgeAdam da yazılım eğitmeniyim, burası en iyisidir dicem, reklam yaptığımı zannediceksin :)

şaka bir yana, bilgeadamın şu anki müfredatı çok çok iyi. ve eğitim sektöründeki en iyi eğitmen kadrosuna sahibiz. bunları benim söylemem sana inandırıcı gelmeyebilir belki, bence herhangi bir şubeye ulaşıp bilgi almalısın.
  •  01-17-2007, 15:10 6380 cevaben 6377

bence de bilgeadam da iyi bir eğitim alabilirsin. bende bilgeadamda eğitim aldım. çok faydası oldu ama bilgeadam ne kadar iyi olursa olsun sen bilgeadamın sana verdikleriyle yetinmezsen bi yere gelebilirsin.

•  01-17-2007, 17:43 6388 cevaben 6380

Sagolun cevaplar için bi kere Kadıköydeki şubesine gidip konuşmuştuk gerçekten güzel şeyler anlattılar derslikleri falanda gezmiştim herşey göze güzel görünüyordu da bide iç yüzünü öğreneyim dedim :)
    bazen dış görüntü insanı aldatabiliyor ama gidenlerden de genelde olumlu tepkiler alıyorum olumsuz tepkilerde aldım tabi. ama dediğiniz gibi sonuçta iş kendimizde biter herhalde yakın bi zamanda bende başlıyıcam gibi bilge adam'da mcpd için kursa.

-Barış ÖZAYDIN -
  •  01-17-2007, 20:47 6394 cevaben 6388

Bilge Adamın bütün şubeleri iyidir ama sana tavsiyem Beşiktaş şubesinde eğitim al(Yol uzak olsa dahi).Sonra tşk edersin...

Can Ahmet Öçalan

MCP,MCTS

•  01-18-2007, 13:48 6419 cevaben 6394

bence de dostum MCPD tamamen senin gelecekteki yaşam tarzına bağlı.Eğer sen bunu yapmak istiyorsan ve yazılım benim geleceğim diyorsan gitmelisin.taktir edersin ki yazılım büyük emek ister ve bazı fedarkarlıklarda bulunman gerekecektir.Bende senin gibi karar verdim ve şu anda nasip olursa 30 ocak ta İzmir de başlayacağım MCPD eğitimine.Umarım iyi bir yol ve yer seçmişimdir.Buradan tek söylemek istediğim şey var;

BilgeAdam yetkilisi abilerim İzmir e de bir Bilge Adam açsanız olmaz mı

İzmirin size ihtiyacı var:)

•  01-19-2007, 11:09 6460 cevaben 6419

Ben' de bir ara( Lise Bittiginde ) kafaya koymuştum gitmek için ama vaktim dardı ve parasal yönden zorluklar çıktı gidemedim.
    Şimdi ise gitmeyi düşünüyorum bu sefer vaktim biraz olsun var ama parasal  yönden biraz durumum kötü.. En son 3-4  ay önce sormuştum egitim fiyatını 8.500 ytl (İngilizce+ yazılım uzmanlıgı ( 18 ay taksit))  idi, Aynı egitimi netron'da sordum 6.500 ytl idi. Şimdiki fiyatlar nasıldır bilmiyorum.

Bikeresinde bana Bilge adam egitim danşmanı: Adana, Bursa, Ankara' dan gelenler var demişti günübirlik olarak egitimlere. O zaman anladım bukadar önemsendigini yazılım uzmanlıgı egiitminin..

Not : Firmaları kötülemek gibi amaçım yok, yanlış anlaşılma olmasın...

Fikret AKIN
    Beni Tanıyan, Gören Bilir..
  •  01-21-2007, 17:08 6529 cevaben 6460

fikretakin wrote:
    En son 3-4  ay önce sormuştum egitim fiyatını 8.500 ytl (İngilizce+ yazılım uzmanlıgı ( 18 ay taksit))  idi, Aynı egitimi netron'da sordum 6.500 ytl idi.

Aynı eğitim 6.500YTL olarak düşünmeyin sakın, BilgeAdam'ın içeriğine ve Derslerde işlenen örneklerle kıyas bile edilemez bence...

Şuan ki BT Eğitim pazarının %50'den fazlasını bilgeadam sağlıyor zaten, BigeAdam tek başına bir BT Eğitim dünyası gibi... :)

Gökhan BAĞCI ( Web Developer )

gokhanbagci.com - PCNet 33 En İyi Türkçe Blog Sitesi Arasında
  •  01-22-2007, 12:15 6547 cevaben 6529

BilgeAdam BT nin %50 sini elinde tutuyor zaten ona lafım yok..
    Evet içerik ve ders işleyişi farklıdır. Ama anlam veremedigim tekşey fiyatların pahalı olması..
    Dedigim gibi firmaları kötülemek gibi bi amacım yok sadece kişisel görüşümü söyledim..

Fikret AKIN
    Beni Tanıyan, Gören Bilir..
  •  01-22-2007, 16:31 6550 cevaben 6547

Fiyat diğerine göre pahalı olabilir.
    Ama içerik, eğitim kalites, ortam, hocalar vs.. daha iyi! Farkı alıcağın eğitimin kalitesine eşitlersen bence mantıklı...

Gökhan BAĞCI ( Web Developer )

gokhanbagci.com - PCNet 33 En İyi Türkçe Blog Sitesi Arasında
  •  01-22-2007, 17:20 6554 cevaben 6550

%90 bilge adam'a giderim herhalde... ama bugün tel. açtım nisan'a kadar yer yokmuş :)
    Aslında Netron'u aklımdan geçirmemin nedeni Burak Selim Şenyurt üstadımızın orda eğitmen olması, her konuda makalesi var ve bir mvp :) tabi netron'a gidersem ondan ders alabilecekmiyim oda var :)
    peki sizce bu sertifikayı alırsam bana faydası olurmu ? iş verenler bu sertifikaya sahip elemanlar arıyorlarmı ?

-Barış ÖZAYDIN -
  •  01-27-2007, 12:36 6743 cevaben 6554

http://sozluk.sourtimes.org/ 'a girin ve bilge adam yazı verin:) acısıyla tatlısıyla,güzel danışmasıyla bilge adam:)
    Erdem Öztürk
    MCP | MCAD.NET
    ---
    http://Code-Write.Org
Page 1 of 2 (24 items)   1 2 Sonraki >
View as RSS news feed in XML